Tag: MFA Server

Azure Multi-Factor Authentication Server not sending emails out for new users

Recently was troubleshooting the issue when no email is sent to the new MFA server users regardless all the configurations seems to be correct. See following official documentation for more details.  Because Administrator was able to send the Update email to the end user, we excluded the improper SMTP server configuration. Per MFA server Help … Continue reading Azure Multi-Factor Authentication Server not sending emails out for new users

Azure Multi-Factor Authentication Server with ADFS – EventID 105 troubleshooting. Part 2

You might already have checked for the EventID 105 error solution in my previous post. This time the issue was similar, followed the official instructions - https://docs.microsoft.com/en-us/azure/multi-factor-authentication/multi-factor-authentication-get-started-adfs-w2k12 and when restarting the AD FS service we got the EventID 105. Looking at the ADFS Debug logs see new error: Log Name:      AD FS Tracing/Debug Source:        AD FS … Continue reading Azure Multi-Factor Authentication Server with ADFS – EventID 105 troubleshooting. Part 2

Azure Multi-Factor Authentication Server with ADFS – EventID 105 troubleshooting.

One of the customers was following these instructions to configure Azure MFA Server to work with ADFS - https://docs.microsoft.com/en-us/azure/multi-factor-authentication/multi-factor-authentication-get-started-adfs-w2k12 In his environment the MFA and ADFS roles were installed on separate servers (1 MFA and 2 ADFS servers with SQL database). After carefully completing instructions, we saw following errors in the ADFS Admin logs after … Continue reading Azure Multi-Factor Authentication Server with ADFS – EventID 105 troubleshooting.